Tjenester

Termofotografering

Ved hjelp av termografi er det mulig å avdekke skader og byggefeil i bygninger uten fysiske inngrep. Alle overflater avgir varmestråling, og med et termografikamera registreres intensiteten på denne strålingen.

Overtagelsesbefaringer

Det vil være en fordel å ha med en takstmann ved overtakelse av ny bolig. Takstmannen har rutiner og kompetanse til å foreta kontroll av boligen i henhold til tekniske krav, kvalitetskrav m.m.

Byggelånsoppfølging

Byggelånsoppfølging er en oppdragstype der takstmannen besiktiger byggeplassen for å vurdere om fremdriften på de kontraktsmessige byggearbeidene er i rute i forhold til betalingsplanen mot utbygger.

Reklamasjonsrapport

Vi tilbyr reklamasjonsrapporter som beskriver eventuelle avvik på bygget mot hva som er forventet etter en eventuell salgsrapport eller en kontrakt ved nybygg eller tilbygg, blir ofte brukt i tvistesaker mot selger eller utbygger.

Byggeledelse

Vi tilbyr og lede hele eller deler av byggeprosessen for dere.

Vi kan ta alt fra plassering på tomt, søknad til kommune, innhente underentreprenører, koordinere og kvalitet sikre hele byggeprossessen frem til ferdigattest og sluttoppgjør med underentreprenører.

Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.

Uavhengig kontroll tetthet og våtrom

Vi tilbyr boligleverandører og privatpersoner uavhengig kontroll både av våtrom og tetthet av hus under oppføring. Her anbefales det å teste både når vindsperren er ferdig, og ferdig bolig. Første testen bør utføres når bygget er tett utvendig, inkludert dører og vinduer montert. (dette anbefales for å unngå dyre og unødvendige utbedringer i slutten av byggeprosessen.) Når så huset er ferdig og innflytningsklart foretas endelig trykktest iht. kravet og eventuelt slutt kontroll av våtrommene for en komplett uavhengig kontroll og utgivelse av dokumentasjon for uavhengig kontroll som underlag til ferdigattest. Ved å benytte denne metoden oppnår vi tette og kostnads effektive hus.

Tette hus er lik lave energikostnader!

Eldre bygg har andre krav og behov, her tilbyr vi og utarbeider en rapport med forslag på utbedringer som anbefales for å senke lekkasjetallet og bedre boligens totale energikostnader.

Her benytter vi gjerne termofotografering sammen med trykk for å lokalisere svakhetene i bygget.

Les mer

Trenger du en takstmann?

Vi står gjerne til tjeneste!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle